Vijlen Limburg

0031 (0) 433 06 58 71

Over ons

Graag wil ik ons even voorstellen, wij zijn Hub en Karin en heten u van harte welkom in onze Bed & Breakfast Little India in het bergdorpje Vijlen.

Met veel plezier hebben we ons woonhuis, dat veel te groot geworden was voor ons tweeën, verbouwd tot een B&B waar we op een geheel eigen wijze een heerlijk onderkomen aan u verlenen.

We hebben voor de naam Little India gekozen omdat we ons bij het geschikt maken van de kamers hebben laten inspireren door India. Zo hebben de kamers een unieke sfeervolle uitstraling gekregen waar je in een rustige, ontspannen sfeer, heerlijk kunt genieten. Voor de wandel-, of fietsliefhebbers is het na een tocht in ons heuvelland, heerlijk bijkomen op één van de zitjes in onze oosterse tuin of in de sauna. Voor geïnteresseerden maken wij ook graag tijd vrij voor het geven van tips en informatie over wandelroutes en de omgeving.

Wilt u het zelf ervaren?

Wij zouden het fijn vinden om u binnenkort als onze gast te kunnen begroeten.

Graag tot dan!

B&B Little India is perfect voor:

  - Rustzoekers

  - Romantici
  - Wandelaars
  - Natuurliefhebbers
  - Fietsers
  - Zakenlieden

  In de gehele Bed & Breakfast

   Omdat we onze gasten een ontspannen en rustig verblijf gunnen, geven wij gezinnen met hele kleine kinderen graag het adres van één van onze collega's.

   - Geen huisdieren
   - Niet roken

Wist u dat B&B Little India...

  - de hoogst gelegen B&B van Nederland is en dat u   vanuit kamer 2 helemaal dwars over Limburg naar   België kunt kijken.

  - een eigen folderpost heeft zodat er altijd wel iets   te vinden is voor een fijne dag uit.

  - wandel-, fietskaarten en routes voor u heeft die u   mag gebruiken.

  - in de oosterse tuin diverse (verscholen) zitjes   heeft en u bij de vijver Bob, Bep, Brammetje en   Bartje kunt ontdekken.

  - heeft meegedaan in het eerste seizoen van 'Bed   and Breakfast van de week' van Omroep MAX en   gewonnen heeft.

  - u ons kunt liken op Facebook voor de laatste   nieuwtjes en aanbiedingen.

  - Zich prima leent om leuke foto's in Indiase kleding   te maken. Er is genoeg Indiase kleding aanwezig   om uit te kiezen. De foto's worden via de mail   opgestuurd. Een fotosessie kost Euro 15,00.