Vijlen Limburg

0031 (0) 433 06 58 71
 • Omgeving

  De mooie natuur in het Limburgse Heuvelland leent zich prima voor heerlijke wandelingen en mooie fietstochten en voor u er erg in heeft bent u in Duitsland of België.

  Iets verder liggen toeristische plaatsjes zoals Valkenburg en in Duitsland Monschau. De Ardennen en de Hoge Venen zijn ook voor de wandelaars of fietsliefhebbers niet ver weg. Als er voldoende sneeuw ligt worden er loipes uitgezet en kunt u in het bos heerlijk langlaufen.

  Voor de mensen die graag willen shoppen is een bezoek aan Maastricht, Sittard of Aken zeker de moeite waard. Voor Aken geldt, sinds 2016, dat auto's een milieuvignet nodig hebben. Als u een OV kaart heeft kunt u hier ook mee naar het centrum van Aken reizen.

 • Wandelingen

  Wandelen in limburg

  Wildwandeling

  Als u het leuk vindt om 's avonds, voor het echt donker wordt, naar het wild in/bij het Vijlenerbos te gaan kijken. Dan gaan wij graag met u mee. Veel dieren komen tevoorschijn als het begint te schemeren. Op een mooi plekje, met goed uitzicht, gaan we op de uitkijk staan of zitten en dan wachten welke dieren er tevoorschijn komen.

  Nordic walking

  Giant steps in Little India, een privéles Nordic walking voor 2 á 3 personen voor Euro 50,00 vanaf uw verblijfadres. U gaat 2 uur op pad met een ervaren gids die samen met u en de stokken de 'ups and downs' neemt rondom Vijlen.

  Inclusief opkikkertje onderweg.

  Wandelroutes langs en vlakbij onze B&B

  Mergellandroute loopt langs onze B&B

  Pelgrimspad Santiago de Compostella loopt langs Vijlen

 • Bezinning

  bb little india
  Voor de gasten die geïnteresseerd zijn in bezinning:

  Wellness-wandeling

  Tijdens deze ca. 2 uur durende wandeling, door de mooie natuur rond Vijlen, staat ontspannen en genieten centraal en ontdekt u wat het vaak zo moeilijk maakt om heerlijk, ontspannen te genieten.

  Per groep, ongeacht het aantal deelnemers Euro 25,00. Het tijdstip kan in overleg met Karin.

  Als u de wellness-wandeling thuis nog eens rustig over wilt doen, dan kunt u mijn boekje 'Zonnestralen' voor Euro 12,50 kopen. Hierin staat alles wat tijdens de wandeling besproken wordt uitgebreid beschreven